Wellspring Academie

 

Hoofddocent

Aernoudt Knecht MSc

 

Creëren voor mensen, is als vliegen voor vogels, we doen het van nature. Mensen zijn creatieve wezens, en creëren is onze ware natuur. Als je bewust en intentioneel je creatieve vermogens aanspreekt, gaat er een wereld van scheppingskracht voor je open.

 

Als je écht bereid bent om het beste uit jezelf te halen, is overgave aan wat zich wil ontvouwen essentieel. Adem, muziek en díepe ontspanning zijn poorten tot de kennis en kracht in jezelf. De lege ruimte in het duister is een oceaan vol oude herinneringen en ongekende mogelijkheden!

 

 

Wellspring Academie

is een opleidingscentrum dat door Aernoudt Knecht, samen met Els Van Sonhoven, is opgericht en organiseert de opleiding Trancedans & Transformatie en een variëteit aan workshops, cursussen en retraites rond thema’s als praktische psychologie, sacrale duisternis en interculturele spiritualiteit.

Psycholoog, trainer, auteur, muzikant

 

Aernoudt Knecht is psycholoog (Radboud Universiteit Nijmegen). Sinds zijn Master opleiding verdiept hij zich in godsdienstpsychologie, sjamanisme en mystiek. Naast trainer en coach, is Aernoudt ook muzikant en geeft hij lezingen, workshops en trainingen in Nederland, België en Duitsland. Enkele van zijn specialisaties zijn meditatie, trance, creativiteit, ceremoniële duisternis, en interculturele spiritualiteit.

 

Publicaties:

~ Ontwaken in de Droom
~ Adem - Poort naar Inspiratie
~ Wat bezielt de Sjamanenratel?

~ Sacrale Duisternis
~ Klank en Creatie

~ Balans - studiereis naar Bali

 

 

Gastdocenten

 

In verschillende programma's werkt Aernoudt samen met specifieke collega's,
vanwege de inhoud en kwaliteit van hun werk. Hier kan je meer lezen over hen:

--- Collega's --->

 

© Wellspring

design: Wellspring Webdesign