Revitaliserende Herbronningsweek! | Flow
Categories Menu

Revitaliserende Herbronningsweek!

De perfecte mix van water en vuur!

wellness_01_grootDeze retraite is speciaal ontworpen om te revitaliseren, met een combinatie van elementen als Dans en Aqua Wellness. Water en vuur maken stoom, een purificerende damp, en we bieden je de kans om je Essentie diep te voeden.Intensieve programmaonderdelen worden afgewisseld met vrije tijd om te drijven en ontspannen in het warme helende water.

Het Ontwaken van Lichaam & Ziel!

In deze revitaliserende retraite nodigen we je uit om jezelf onder te dompelen in een reeks krachtige oefeningen voor transformatie en revitalisatie. Dit programma is een diepgaand helende en transformerende ervaring, waardoor je zal gaan stralen van binnen naar buiten. Kom mee, en beweeg, dans, drijf, en geniet van het Helende Water van Toskana Therme!

TrancedanceMeditatie, Soundhealing & Dans

Open je geest en je hart, en stap op een speelse manier in nieuwe, verruimende en geïnspireerde manieren van zijn! In een reeks van technieken, rituelen en oefeningen activeer je de wijsheid van je lichaam. We zullen werken met Meditatie, Soundhealing, Dans en Aqua Wellness Bodywork, en toveren je lichaam om in een instrument van heling en wijsheid.
Aqua Wellness Bodywork

Aqua Wellness Bodywork

In het speciale warme zoute water van Toskana Therme kan je drijven. Dit unieke water zal je dragen, en helpen om diepgaand te ontspannen. Daardoor ontstaan de mogelijkheid om dingen op een diepere manier te integreren. Als onderdeel van het retraite programma ontvang je een les in Aqua Wellness basistechnieken. Lees meer: Wat is Aqua Wellness?