Toskana Therme | Flow
Categories Menu

Toskana Therme

thermen_05_grootDrijven in helend en revitaliserend warm water!

De oostduitse staat Thüringen heeft de meeste natuurlijke bronnen van Duitsland, en Toskana Therme is de beste! De rijkdom van Toskana Therme komt van diep onder de grond, van de Trias-zee, het grootste onderaardse zoutwatermeer van Europa. Je kan genieten van de helende eigenschappen van dit 250 miljoen jaar oude zeewater, zo vol met mineralen dat je erin blijft drijven! Dit faciliteert een diep ontspannend helingsproces process …

In Toskana Therme wordt baden tot een kunst verheven

liquidsound_01_grootToskana Therme is een uitgebreid complex van baden, sauna’s, stoom baden, etc. De kunst van het baden vindt plaats in helende zoutwaterbronnen, en baden van verschillende formaten. De warme bubbelbaden en baden ontspannen je lichaam diep, stimuleren je bloedsomloop, en creëren een verfrissend gevoel.

Liquid Sound® en de Liquid Sound Temple

In Toskana Therme hebben ze het luisteren naar, en voelen van, klanken en muziek onder water ook tot kunst verheven. Een van de speciale baden in Toskana Therme is de Liquid Sound Temple, prachtig koepelvormig badhuis, waarin je kan baden in kleur en klank. Liquid Sound® is speciaal voor Toskana Thermes ontwikkeld. Wil je meer weten over de Liquid Sound Temple?

wellness_04_grootAccommodatie en maaltijden

Deelnemers aan deze retraite verblijven in comfortabele kamers in Huis 3, van het Hotel-an-der-Therme, welke een eigen bar en restaurant heeft, en 3 maaltijden per dag serveert. Wil je meer weten over het hotel?

Wellness park en Spa behandelingenthermen_08_groot

Het wellness park biedet een uitgebreid pakket aan behandelingen aan, van Aqua Wellness en Hawaiaans Lichaamswerk, tot Ayurvedische massages met overvloedige warme oliën. Wil je meer weten over Wellnesspark Toskana World?