Liquid Sound® en de Liquid Sound Temple | Flow
Categories Menu

Liquid Sound® en de Liquid Sound Temple

Liquid Sound TempleIn Toskana Therme is het luisteren naar muziek onder water een fijne kunst! Muziek in thermaalbaden gaat meestal niet verder dan wat speakertjes onder water, maar speciaal voor de baden in Toskana Therme ontwikkelde Mickey Remann Liquid Sound®. Liquid Sound is een innovatieve uitvinding, waarin lichaam, geest en ziel samenkomen, en een unieke ervaring van ‘baden in klank’ scheppen.

Meer info: www.LiquidSound.com

Onze zintuigen nemen de wereld op land anders waar dan onder water. Onder water omringen de geluidsgolven ons van alle kanten en bereiken ze ons niet alleen via de oren maar ook via de huid en beenderen. De trillingen van de muziek dringen via het water diep in onze weefsels door.

Liquid Sound Temple

Liquid Sound TempleEén van de bijzondere baden in Toskana Therme is de Liquid Sound Temple, een prachtig koepelvormig tempel-bad, waarin je kan baden in kleur en klank… De tempel is een stilteruimte en is een fantastische plek voor meditatie en lichaamswerk.

Liquid Sound® is vrij nieuw, en Toskana Therme is daarin uniek, maar walvissen – de troubadours van de oceanen – geven natuurlijk al eeuwen lang live-concerten en poëzie-voordrachten in de open zee!

Aqua Wellness in de Liquid Sound Temple

Aan het begin van deze herbronningsvakantie krijg je een les Aqua Wellness basistechnieken. De Liquid Sound Temple is onze favoriete plek om in het water te werken.

Wil je meer weten over Aqua Wellness Bodywork >
Wil je meer weten over het Wellnesspark Toskana World >