Don Marcos
en Richard Aguayo

www.urpichay.org

WellspringDon Marcos is 92 jaar, geboren in het hooggebergte van Peru. Hij maakt nu een tweede keer een reis door Europa, en kijkt er enorm naar uit zijn kennis en wijsheid over te dragen.

 

spirituele rondreis door Europa

 

Richard Aguayo werkt inmiddels ruim 30 jaar met Inca Q'ero zoals Don Marcos, en veel andere paqo's en authentieke healers uit het Amazone gebied. Richard begeleidt Don Marcos op zijn spirituele reis door Europa, en zorgt voor vertaling.

Inka-Q'ero Sjamanisme

Terugkeer van de Inka

 

Q’ero sjamanen, ook wel Paqo’s – priester genezers – genoemd, zijn directe afstammelingen van de Inka’s, ook wel de kinderen van de zon genoemd. Het Q’ero sjamanisme heeft zich de afgelopen 500 jaar hoog in de Andes schuil gehouden. Q’ero indianen leefden eeuwenlang afgesloten van de buitenwereld en wisten zich onder het Spaanse bewind onvindbaar te maken. Daardoor is de oorspronkelijke vorm bewaard gebleven. 

Op basis van een profetie zijn Q’ero sjamanen onlangs begonnen met het inwijden van westerse mensen in hun kennis en wijsheid. Deze profetie heeft betrekking op het jaar 2012, en op komst van een nieuwe tijd: 'Taripay Pacha', 'de eeuw waarin wij onszelf weer ontmoeten'. Het moment dat bij de Q’ero de ijskappen begonnen smelten, was voor hen het teken om hun kennis en wijsheid uit te dragen, en zijn ze uit de bergen tevoorschijn gekomen. De profetie van de Andes belooft een gouden eeuw van bewustwording.

 

Met veel enthousiasme kondigen wij het bezoek aan van de 92 jarige Q'ero sjamaan Don Marcos. Don Marcos komt uit Peru, en bezoekt Wellspring samen met zijn leerling Richard Aguyago, in het weekend van 19 t/m 21 mei. Don Marcos draagt zijn kennis over aan iedereen die interesse heeft. 

 

Inschrijven:

  naam

  e-mail

  telefoonnr.

  inschrijven voor
   

   

  Don Marcos spreekt Quechua

  en Richard Aguayo vertaalt naar Engels.

 

 

Wellspring

weekend programma

 

vrijdag & zaterdag:

Individuele
Healings

19 en 20 mei 2017

9:00 - 17:00 uur

 

aansluitend op zaterdag:

Pachamama
Ceremony

20 mei 2017

19:00 - 22:30 uur

 

zondag:

Trainingsdag 'The Living Mesa'

21 mei 2017

9:00 - 17:00 uur

 

 

Kom je van ver en zoek je verblijf? Wij bieden ook maaltijden en 2- en 3-p kamers aan. Neem contact op voor boekingen.

 

© Wellspring

design: Wellspring Webdesign