Don Marcos
en Richard Aguayo

www.urpichay.org

WellspringDon Marcos is 92 jaar, geboren in het hooggebergte van Peru. Hij maakt nu een tweede keer een reis door Europa, en kijkt er enorm naar uit zijn kennis en wijsheid over te dragen.

 

spirituele rondreis door Europa

 

Richard Aguayo werkt inmiddels ruim 30 jaar met Inca Q'ero zoals Don Marcos, en veel andere paqo's en authentieke healers uit het Amazone gebied. Richard begeleidt Don Marcos op zijn spirituele reis door Europa, en zorgt voor vertaling.

Trainingsdag: 'The Living Mesa'

Een dag om de wijsheid van de

Inka-Q'ero Mesa te leren kennen

zondag 21 mei 2017, 9:00 - 17:00 uur

 

In deze training leer je van Don Marcos en Richard Aguayo, hoe de 'Levende Mesa' het beste kan worden opgebouwd, gevouwen en gebruikt volgens de oude traditie van de Inca Q'ero uit de regio van Hatun Q'ero, Peru. 

De Mesa is veel meer dan een geweven doek met stenen. Khuyas, wakker gemaakte stenen, komen vanzelf op je pad, maar dat gebeurd niet zomaar en ook niet dagelijks, de stenen vinden jou en meestal zijn dat slechts een paar Khuyas in je leven. Het is goed om te beginnen met de stenen die je eerder hebt gevonden en jou aanspreken. Na deze lessen, als je actief met jouw Mesa werkt in je eigen dagelijkse leven, zul je meer of andere Khuyas gaan vinden die jou hebben geroepen.

Tijdens deze workshopdag zal uitgelegd worden hoe dat werkt en gaan we samen met de paqo's onze eigen Mesa samenstellen, leggen en ceremonieel gebruiken. Deze dag is interessant voor mensen die nog geen Mesa hebben en graag willen leren hoe zij een Levende Mesa volgens de oude Q'ero traditie kunnen opbouwen en gebruiken. Deze dag is ook zeer interessant voor diegenen die een Mesa hebben en zich afvragen of hun Mesa eigenlijk wel goed samengesteld is en op de juiste manier gebruikt wordt zodat het een 'Levende Mesa' is en blijft.

 

Bijdrage €145,-

incl. lunch met soep, koffie, thee, water en versnaperingen
zondag 21 mei 2017 van 9.00 - 17.00

 

Inschrijven:

  naam

  e-mail

  telefoonnr.

  inschrijven voor
   

   

  Don Marcos spreekt Quechua

  en Richard Aguayo vertaalt naar Engels.

 

 

Wellspring

weekend programma

 

vrijdag & zaterdag:

Individuele
Healings

19 en 20 mei 2017

9:00 - 17:00 uur

 

aansluitend op zaterdag:

Pachamama
Ceremony

20 mei 2017

19:00 - 22:30 uur

 

zondag:

Trainingsdag 'The Living Mesa'

21 mei 2017

9:00 - 17:00 uur

 

 

Kom je van ver en zoek je verblijf? Wij bieden ook maaltijden en 2- en 3-p kamers aan. Neem contact op voor boekingen.

 

© Wellspring

design: Wellspring Webdesign