Trancedance Training Wellspring

 

Veelgestelde Vragen & Antwoorden

 

Is het nodig dat ik ervaring heb met Trancedans? Wie kan deelnemen?

Deze training staat open voor mensen met verschillende achtergronden. Een achtergrond in dans, lichaamswerk, sjamanisme, coaching of therapie helpt, maar je hebt vooral openheid nodig om te ervaren en te experimenteren. Bij aanmelding vragen we je om een brief met je achtergrond en je motivatie om aan de opleiding deel te nemen. Alle aanmeldingen worden individueel bekeken.

Het aantal deelnemers aan deze opleiding wordt beperkt, om diepgang en persoonlijke begeleiding te garanderen.

 

Doen we ook andere activiteiten?

Jazeker. Naast één of meer geblinddoekte trancedansen per dag werken we met lichaamsoefeningen, presentaties, verhalen, muziek, creativiteit, (klank)meditaties, rituelen, ... We zoeken een balans tussen ervaring, theorie, delen en ruimte om te integreren.

 

Er worden verschillende bedragen genoemd. Wat betaal ik precies ?

Het bedrag voor de training hangt af van je persoonlijke situatie. De basisprijs voor de opleiding is €1190. Je krijgt €200 korting als je een laag inkomen hebt, b.v. omdat je studeert of leeft van een uitkering. Dan komt dit bedrag op €990.

Je betaalt €490 voor maaltijden en verblijf in een tweepersoonskamer. Op dit gedeelte kunnen wij geen kortingen geven.

 

Ik kan het bedrag niet in één keer betalen. Wat is er mogelijk ?

Het is mogelijk om de betalingen te spreiden. We bekijken alle situaties individueel, dus stuur ons gerust jouw voorstel.

 

Hoe kom ik op de locatie?

Voor aanvang van de opleiding ontvang je een brief met alle praktische info, en brengen we mensen met elkaar in contact om samen te rijden. Het dorpje waarin Wellspring gelegen is, is bereikbaar met de trein.

 

     Met wie deel ik een kamer?
Kan ik een éénpersoonskamer krijgen?

Kamers worden ingedeeld op basis van wensen en mogelijkheden. Het verblijf wordt geboekt op basis van twee- tot vierpersoons kamers. Als je graag met iemand samen een kamer wilt delen, geef ons dat dan van tevoren door. Eénpersoonskamers zijn beschikbaar met toeslag en op basis van beschikbaarheid.

 

Kan ik dieetwensen doorgeven?

Jazeker. De maaltijden zijn vegetarisch en overwegend biologisch. Laat het ons tijdig weten als je allergieën hebt of een dieet volgt.

 

Heb je nog vragen?

Stel ze gerust via het contactformulier.

 

 

     

    lesjaar 2015:

traject in 2 modules (niet afzonderlijk te volgen)

 

Module 1


ma 20 april 2015

ontvangst vanaf 16u
maaltijd 18u
start programma 20u

t/m zo 26 april 2015

afronding rond 17u

 

Module 2

 

do 8 oktober 2015

ontvangst vanaf 16u
maaltijd 18u
start programma 20u

t/m zo 11 oktober 2015

afronding rond 17u

 

Locatie

Wellspring, Hauptstrasse 13
D-54655, Sankt Thomas

info, adres en route >

 

Kosten

Training:

€1190

Verblijf en maaltijden:

€490

Totaal:

€1680


 

 

Minimum inkomen:

200 korting

 

Bovenstaande bedragen zijn voor alle lesuren inclusief stagebegeleiding, overnachting in een twee- of driepersoonskamer, drie gezonde en lekkere vegetarische maaltijden per dag (zoveel mogelijk biologisch), koffie, thee en versnaperingen tijdens de pauzes. Het totaalbedrag mag in enkele termijnen worden voldaan. Je reserveert je plek met een aanbetaling van 350 euro (zie ook veelgestelde vragen). Alle bedragen zijn inclusief btw. Een factuur is mogelijk op verzoek.

 

Aanmelden?

klik hierboven

 

© Wellspring

design: Wellspring Webdesign